Scanner Intraoral

Rapid, confortabil si exact

Scanner Intraoral

Rapid, confortabil si exact

Amprentele dentare reprezinta fundatia pentru tratamentele restaurative. Folosind un material special, amprentele sunt folosite pentru fabricarea coroanelor dentare, protezelor dentare si pentru aparatele ortodontice. Acuratetea acestei metode este uneori compromisa, ceea ce duce la o slaba adaptare a lucrarilor. In plus, procedeul de luare a amprentelor implica utilizarea unui material semisolid incarcat intr-un suport metalic, uneori cu un gust neplacut, care nu doar cauzeaza disconfort, dar poate fi dificil pentru persoanele care au un reflex puternic de voma.

Acum puteti beneficia de o alternativa la amprentele traditionale cu ajutorul scannerului intraoral, care elimina toate dezavantajele amprentelor traditionale. Acesta realizeaza amprente digitale 3D a dintilor si muscaturii dvs, fara a mai folosi materiale de amprenta.

Imaginile produse de scanner sunt de cea mai inalta calitate, existand posibilitatea maririi acestora de pana la 35 de ori pentru a vedea fiecare detaliu. Imaginile sunt in culori naturale, facand usor distingerea dintilor, a materialelor de restaurare si a gingiilor.

In ansamblu, procesul de scanare este mult mai usor si mai confortabil, chiar si pentru cei cu reflex de voma puternic. Cand se utilizeaza scannerul se produc imagini foarte detaliate, iar acest lucru permite crearea unor restaurari de mare precizie.

INCHIDE